Mikä on "Suomen homoystävällisin kaupunki"
poimittuja perusteluja

Helsingissä on ihmisiä moneen lähtöön ja kaikki hyväksytään ainakin jossain määrin. (Helsinki)

Koska Lahdessa on järjestäytynyttä GLBT-toimintaa ja julki ei ole tullut mitään homovastaisuutta. Kaduilla voi mielestäni kulkea rauhassa kokematta mitään syrjintää. (Lahti)

Tampereella en ole kohdannut tuomitsevia tai paheksuvia asenteita, vaikka pussailisinkin tyttöystäväni kanssa julkisesti. Lisäksi Tampereella on kaksikin homobaaria, Setan bileitä tasaisin väliajoin ja muutenkin yllättävän paljon "valtavirrasta poikkeavaa" porukkaa. (Tampere)

Ihmiset on niin mukavia ja lepposia, helppo täälä on asua.
Ja savolaiset on myös (kaikesta huolimatta) niin sivistyneitä ettei täälä tarvi homofobiasta kärsiä. Jossain maalla korvessa kai asuu vielä sellasia juntteja jotka on homofobisia ja muutenkin rasisteja.
Kuopio rulaa! (Kuopio)

Eihän missään muualla Suomessa ole niin paljon homoja ja homoelämää. Ei ole muita vaihtoehtoja, ikävä kyllä(!!) (Helsinki)

Hämeenlinna pitäisi julistaa Suomen homomyönteisimmäksi kunnaksi, koska voihan olla, että julistus toteuttaisi itsensä.
Tällä hetkellä Hämeenlinnan asukkaat eivät ole homomyönteisiä, vaan homogeenisia: kaikki taitavat olla heteroita. Hämeenlinnasta pitäisi saada heterogeenisempi ja homomyönteisempi. (Hämeenlinna)

Täällä sijaitsee kuitenkin suurin osa Suomen homobaareista ja meitä asuu täällä hyvin paljon.

Koska Helsingissä on tarpeeksi suuri ja heterogeeninen populaatio, jossa suuntautumisten variaatiot eivät nouse automaattisesti silmätikuiksi. Tosin täälläkin esiintyy syrjintää, nimittelyä ja väkivaltaakin, ja olen itsekin kokenut lähes Korhosen kohtalon juuri Helsingissä joitakin vuosia sitten. (Helsinki)

Savolaiset on rentoja - ranteita myöten. (Kuopio)

Sopii kaikinpuolin koska on ennakkoluuloton ja ystävällinen ja varakasta asuinseutua jokainen saa olla siellä oma itsensä, suosittelen. (Nokia)

Kyllä se on paljon itsestä kiinni, minkälaisen tilan itselleen raivaa. Maailma ei ole täydellinen, mutta rollo on ihan hyvä paikka asua. (Rovaniemi)

Uskaltaa olla oma itsensä ilman, että tarvii pelätä saavansa nyrkistä. Homoille löytyy aktiviteetteja. (Helsinki)

» Takaisin äänestyssivulle

 
© Sateenkaariyhteisöt ry 2006 - 2019 • Kaikki oikeudet pidätetään. All rights reserved.